MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED VAN

A tökéletes megjelenéshez

4500Ft

Konzultáció, vágás és finishelés az általad kiválasztott termékkel, nyakborotválás.Ha nincs ötleted, bátran bízd ránk, és mi elkészítjük a neked legelőnyösebb frizurát!

2700 Ft

Prémium eszközökkel, de a hagyományos borbély praktikákkal formázzuk tökéletesre a szakálladat. Forró törölközős, acélpengés, régimódi barber élményben lesz részed, borotvaéles pengékkel a végén prémium szakállolajjal vagy balzsammal.

7200 Ft

Az igazi barber élmény! A végeredmény tökéletes frizura és első osztályú szakáll. A folyamat hajvágással kezdődik, utána trimmelünk, majd forró törölköző és borotva következik. Teljes átalakulásban lesz részed!

2500 Ft

Belépő szintű szolgáltatásunk: ha csak egy gyors, de mégis profi gépi hajvágást szeretnél, bízd borbélyainkra magad és nem fogsz csalódni! Amit otthon nehéz és küzdős, azt a mi székünkben kényelmesen élheted át!

4500 Ft

Õszfedés, bevállalós, vad stílusú szakáll, vagy csak egy természetes hatású festés.

7500 Ft

Ha azt szeretnéd, hogy a gyereked is trendi legyen, üljetek be együtt hozzánk egy jó hangulatú hajvágásra, mi elkészítjük nektek a tökéletes frizurát!

Foglalj időpontot még ma!

VENDÉGEINK MONDTÁK

Vélemények

Bejelentkezés nélkül estem be, és 30 percem volt összesen, mégis profin levágták a hajam és a szakállamat is rendbe rakták… Ajánlom őket!

John Doe

Az egyetlen hely, ahol mindig ugyanúgy sikerül a hajam és a szakállam is, Kristóféknál nincsenek kompromisszumok… Köszönöm és hajrá fiúk!

Pete Jones

Jó hangulat, jófej srácok és nem kell senkinek az orrpiercingjét nézni közben… Mindig van számomra egy hideg sörük vagy egy finom kávé és a hajamat még nem sikerült elrontaniuk.

Mark Wilson